Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυρίων Γερακίου


Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυρίων Γερακίου έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυρίων Γερακίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Γεράκι.

Το Σύλλογο τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος π. Ιωάννης Χαραμής, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, μέλη αυτής καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Αιδεσιμότατος ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου και ευχήθηκε για το 2015. Η Πρόεδρος ευχήθηκε και αυτή με τη σειρά της και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου παρά τις δυσκολίες στην εποχή που διανύουμε.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η μικρή Αναστασία Χαντζήπου που κέρδισε το φλουρί. Ο Σύλλογος της εύχεται να είναι πάντα τυχερή και να έχει καλή πρόοδο.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον καφέ τους και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν από το σύλλογο.
Στο εορταστικό κλίμα συνέβαλε και η χορωδία «Λιόπετρα»  που χάρισε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη νότα στη βραδιά με τις μελωδίες της και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες της χορωδίας και τους ευχόμαστε να είναι γερές και  δυνατές για να μας ταξιδεύουν με τις όμορφες μελωδίες τους! Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους τιμούν το έργο του με την καθημερινή τους υποστήριξη και εύχεται μια καλή δημιουργική και όμορφη χρονιά σε όλους!

Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυρίων Γερακίου