Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης


H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή» Mολάων

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή», που είναι κτισμένο σε μια πανέμορφη πλαγιά της Κουρκούλας, πάνω απ’ την πόλη των Μολάων.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και Πρόεδρος του Δ.Σ κ.κ. Ευστάθιος, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι προσέφεραν τον οβολό τους για το ίδρυμα τη χρονιά που μας πέρασε.

Στη συνέχεια, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μοίρασε τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά του. Ιδιαίτερη νότα έδωσε στην εκδήλωσηη χορωδία του Γυμνασίου Μολάων υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κ. Ανδρικοπούλου.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι Βουλευτές Λακωνίας κ. Δαβάκης και κα Πατριανάκου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Τζανετέα, η οποία έτυχε και το φλουρί, ο Δήμαρχος του Δήμου Μονεμβάσιας κ. Τριχείλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Γιάννου.

Επίσης παρευρέθηκαν δωρητές του Ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κάτοικοι της πόλης των Μολάων και της ευρύτερης περιοχής.

φωτογραφίες pakialakonias.gr