Αστυνομικό Δελτίο


Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής ποδηλάτου στη Λακωνία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής ποδηλάτου, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, στις 10.1.2015 το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, στις 9.1.2015 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, αφαίρεσε ένα (1) ποδήλατο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι ο 18χρονος και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, είχε διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, στη Σπάρτη Λακωνίας:

Την 10.1.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα-ψησταριά ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.

Την 10.1.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα εμπορίας ζωοτροφών ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.

Την 10.1.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα-μεζεδοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Το ποδήλατο που αφαιρέθηκε, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.