Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος


Στην Σπάρτη για προετοιμασία η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Βουνού

Την Σπάρτη επέλεξε για προετοιμασία η Εθνική ομάδα ποδηλασίας βουνού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά τον Φεβρουάριο 2015 και για την συγκομιδή βαθμών πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην πόλη μας από το Σάββατο 3/1/2015 και θα παραμείνει έως την Κυριακή, διαμένει δε στο ξενοδοχείο MANIATIS ευγενική προσφορά του επιχειρηματία κ. Δημητρόπολου Γιώργου.

Μεταξύ των αθλητών βρίσκονται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής marathon Ηλίας Περικλής, ο τέσσερις φορές Βαλκανιονίκης Αντωνιάδης Δημήτρης, ο Βαλκανιονίκης Βροχίδης Αλέξανδρος, ο πρωταθλητής Ελλάδας Σημαντηράκης Βασίλης ενώ την ομάδα πλαισιώνει  ο εθνικός προπονητής Κατσέλης Γιώργος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλίας Περικλής έχει ήδη συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την συμμετοχή του και στους επόμενους.

Ο Σπαρτιατικός Γ.Σ καλωσόρισε τους ποδηλάτες της Εθνικής μας, τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην προετοιμασία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Από το γραφείο τύπου του Σπαρτιατικού ΓΣ