ΝΟ.Δ.Ε Νομού Λακωνίας.


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                

ΝΟ.Δ.Ε ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών για την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015, ενεργοποιούνται οι διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών (πδ 26/2012) οι οποίες προβλέπουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

α) Τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, 8 Ιανουαρίου 2015, λήγει η προθεσμία κατάθεσης στα κατά τόπους αρμόδια Πρωτοδικεία, των προτάσεων υποψηφιότητας των υποψηφίων βουλευτών.

β) Την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015, τα κατά τόπους αρμόδια Πρωτοδικεία ανακηρύσσουν τους υποψήφιους βουλευτές που κατέθεσαν εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα από το νόμο έγγραφα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λακωνίας καλούνται, να προσέλθουν στα Γραφεία της ΝΟΔΕ το αργότερο έως την 12:00 ώρα της Κυριακής, 4 Ιανουαρίου 2015  προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση ενδιαφέροντος.

Το αντίστοιχο έντυπο παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο, άνδρα ή γυναίκα από τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε (Κ. Παλαιολόγου 73, στη Σπάρτη), θα συμπληρώνεται ΠΛΗΡΩΣ από τον ενδιαφερόμενο και θα υπογράφεται από τον ίδιο.

Πληροφορίες στο τηλ. 2731025004

Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ Λακωνίας