ΕΚΛΟΓΕΣ 2015


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στη Σπάρτη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ανακοινώνει ότι με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, υποδεχόμαστε στη Σπάρτη τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θα αρχίσει την προεκλογική περιοδεία του για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, από τη Λακωνία.

Ο κ. Βενιζέλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Sparta Inn » ( Θερμοπυλών 109), στη Σπάρτη στις 7.00΄ μ.μ.. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Νωρίτερα, στις 5.30΄μ.μ., ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και σε φορείς του Νομού. Θα ακολουθήσει συζήτηση για την πολιτική κατάσταση και τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Καλούμε τους πολίτες της Λακωνίας, να παρακολουθήσουν την πολιτική ομιλία του κ. Βενιζέλου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Sparta Inn » ( Θερμοπυλών 109), στη Σπάρτη.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ

ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ