Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης


Χριστουγεννιάτικη γιορτή Βρεφονηπιακού Σταθμού Σπάρτης "ο Άγιος Βασίλειος"


Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Τα παιδιά του Προνηπιακού και Νηπιακού Τμήματος, με τον πηγαίο αυθορμητισμό και τη παιδική τους αθωότητα, παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και ένα όμορφο σκετσάκι με θέμα τη γέννηση του Χριστού, ενώ τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια και κάλαντα.

Την έναρξη της γιορτής έκανε η υπεύθυνη Νηπιαγωγός κ. Σταυρούλα Κομποχόλη – Βερούτη, η οποία αφού αναφέρθηκε στο πνεύμα των εορτών κάλεσε το κοινό να ενθαρρύνει με ένα θερμό χειροκρότημα την προσπάθεια των παιδιών. Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης, ευχαρίστησε όλους τους ευεργέτες του Ιδρύματος, καθώς και τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους, στην φροντίδα της τοπικής μας Εκκλησίας. Επίσης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος δείχνει ποικιλοτρόπως την πατρική του αγάπη, το αμέριστο ενδιαφέρον του και τη γλυκιά του στοργή στην ανατολή της ζωής που είναι τα παιδιά.

Τη γιορτή έκλεισε ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ευστάθιος, ο οποίος αφού συνεχάρη τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό του Σταθμού, απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης. Ακολούθως, μοίρασε σε όλους τους παρευρισκομένους το ημερολόγιο του 2015. Παρόντες στη γιορτή ήταν τα αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών, καθώς και πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο κέρασμα γλυκών και αναψυκτικών που προσέφεραν οι γονείς.

Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης