Γενικό Λύκειο Έλους


Διδακτικές επισκέψεις πραγματοποίησε το Γενικό Λύκειο Έλους στα πλαίσια του ωρολογίου προγράμματος

Αναλυτικότερα:

στις 27 Νοεμβρίου 2014 μετά από πρόσκληση του Διοικητή και Ταξιάρχου κ. Δημητρίου Μακρή, επισκεφθήκαμε όλο το σχολείο το στρατόπεδο ΚΕΕΜ στη Σπάρτη, όπου και παρακολουθήσαμε την τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων φαντάρων.

Στις 3 Δεκεμβρίου 2014 η Β΄τάξη επισκέφθηκε στην Μαγούλα το Ίδρυμα Χρονίων Πασχόντων ο «Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης και συμμετείχαμε στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες. Εκεί παρακολουθήσαμε το ωραίο θεατράκι που έπαιξαν οι τρόφιμοι του Ιδρύματος,

καθώς και την ομιλία του Διευθυντή του ΓΕΛ ΈΛΟΥΣ κ. Σταύρου Περγαντή με θέμα «Αθλητισμός και ΑΜΕΑ».

Στις 5 Δεκεμβρίου 2014 η Α΄τάξη επισκέφθηκε στη Σπάρτη στα πλαίσια των ερευνητικών προγραμμάτων (project) με θέμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΛΛΑΔΑ TV.

Και στις τρείς αυτές εκδρομές οι μαθητές απόκτησαν νέες παραστάσεις και εικόνες και είδαν από κοντά πως λειτουργούν όλα αυτά που διδάσκονταν στη θεωρία.

Η Διεύθυνση, οι καθηγητές και οι μαθητές του ΓΕΛ Έλους ευχαριστούν όλους τους παραπάνω για την φιλοξενία που τους παρείχαν και εύχονται σε όλους, καλή επιτυχία στο έργο τους, να έχουν καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Γενικό Λύκειο Έλους