Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης : Mε επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία Χριστουγεννιάτικο παζάρι, στο Πάρκο του ΟΤΕ που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Σπάρτης.

Στην εκδήλωση τα παιδιά έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ενώ υπήρχε «Άγιος Βασίλης» που έπαιξε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. Επίσης απασχολήθηκαν από κλόουν με κατασκευές και face painting. Ευχαριστούμε τους γονείς και  τα παιδιά  για τα πολύ όμορφα πράγματα που έφτιαξαν και πρόσφεραν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή του σχολείου καθώς και τους δασκάλους του σχολείου που συμπαραστάθηκαν στο έργο μας. Ευχαριστούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας Εσπεριδιειδών Αμυκλών «Λακωνία» και το τσιπουράδικο «το 50» για την ευγενική χορηγία τους.

Ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε το Δήμο Σπάρτης για τη παραχώρηση του χώρου.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση κάποιων οικογενειών που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Μέσα από τέτοιες δράσεις στοχεύουμε να παραδειγματίσουμε και να μεταδώσουμε στα παιδιά μας συναισθήματα αλληλεγγύης αγάπης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας.      

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης