Χριστούγεννα 2014


                          Συγκέντρωση τροφίμων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης 

Τρόφιμα για τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης συγκεντρώνει, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης.

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, με σεβασμό και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τους συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη, ενισχύοντας την προσπάθεια της Ι.Μ.Μονεμβασιάς και Σπάρτης. Συμπαραστάτης των ενεργειών του Κ.Σ.Σπάρτης είναι το Δασαρχείο Σπάρτης και ο Δασάρχης, κύριος Γιώργος Ζάκκας.

Φίλοι κυνηγοί, και όχι μόνο,

Φέτος τα Χριστούγεννα, στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τους ανθρώπους που μας χρειάζονται, καταθέτοντας από το υστέρημά μας καθετί που μπορεί να τους δώσει χαμόγελο και αγάπη.

Και μην ξεχνάτε! Οι ενέργειες που πηγάζουν από την ψυχή μας, μπορεί να φαντάζουν μικρές, αλλά στο αντίκρυσμά τους είναι πραγματικά μεγάλες!

Προτεινόμενα αγαθά:
Όσπρια, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, δημητριακά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, φρυγανιές, χυμοί, μπισκότα και ό,τι άλλο θεωρείται προϊόν μακράς διαρκείας. 

Ημέρες και ώρες συγκέντρωσης τροφίμων: Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 – 13.00

Η δράση αυτή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους.

Στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης (Χείλωνος 10)  

Πληροφορίες: 2731026123 & 6977014227

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης σας εύχεται καλές γιορτές, προπάντων με αγάπη και υγεία! Ο νέος χρόνος ας μας φέρει όσα μας στέρησε το 2014!

Εκ του ΔΣ

Ο πρόεδρος

Ιωάννης Λ. Καρβουνιάρης