Σύνδεσμος Απανταχού Καρυατών


Με μεγάλη συμμετοχή στις Καρυές ο εορτασμός του πολιούχου Αποστόλου Ανδρέα


Ο Ναός του Απόστολου Ανδρέα γέμισε από κόσμο που παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Μετά το πέρας της, ακολούθησε η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατών στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος, η οποία είχε στολιστεί χριστουγεννιάτικα με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Γεωργίου Ντεβέκου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, προσφέρθηκαν καφές και πλούσια γλυκίσματα, ενώ έγιναν και οι καθιερωμένες ενημερώσεις των παρευρισκομένων από τους φορείς τους χωριού.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Ρέπουλης καλωσόρισε τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη, τους βουλευτές του Νομού κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και κ. Αθανάσιο Δαβάκη, καθώς και τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καρρά οι οποίοι και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε από τον Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Χάρη Κωνσταντόπουλο και μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους ο νέος τουριστικός Χάρτης Καρυών, ο οποίος επίσης συγχρηματοδοτήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυών και τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο Καρυάτης». Η άψογη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη και έντονη παρουσία του κόσμου, συνοδεύτηκε και από ξενάγηση στα τουριστικά σημεία του χωριο, Mνημείο Καρυάτιδων, Υπεραιωνόβια Πλατάνια Μενελάου, Άλσος Κοινοτικού Ωρολογίου, καθώς και από γεύμα που παρέθεσε ο Σύνδεσμος των Απανταχού Καρυατών προς τιμήν των επίσημων καλεσμένων.