Λακωνία - Παραπολιτικά !


Το «λακωνικό λόμπι» στο Υπουργείο Υγείας

Η αγάπη που τρέφουν οι Λάκωνες για τον τόπο τους είναι γνωστή και διαχρονική. Αγάπη που στέκεται πάνω από κόμματα, ομάδες ή οτιδήποτε άλλο. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 13/11/2014 υπήρξε μια συνάντηση με αμιγώς Λακωνικό χρώμα στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Εκεί βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του Υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, Κυριάκος Λουκάκος, ο αδελφός του και γιατρός, Γιώργος Λουκάκος και ο υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας του Αναπληρωτή Υπουργού Κυριάκος Μαντούβαλος.

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν αρχικά για φλέγοντα ζητήματα στον χώρο, επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία των δύο υπουργών και τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο νευραλγικό χώρο της Υγείας.

Στη συνέχεια η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον τόπο τους, με την “κόντρα” να μην σχετίζεται με τα πολιτικά πιστεύω των τεσσάρων ανδρών ή κάποια διαφωνία σχετικά με την διαχείριση των ζητημάτων, αλλά με το αν η Άρνα, η Σπαρτιά και το Γεωργίτσι είναι παραδοσιακότερα χωριά από την Κοίτα, τον Γερολιμένα και τους Μπουλαριούς.