Επιμελητήριο Λακωνίας


Δημιουργήστε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα δωρεάν!

Μια προσφορά του Επιμελητηρίου Λακωνίας αποκλειστικά για τα Μέλη του

Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Λακωνίας προσφέρει σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε το Επιμελητήριο Λακωνίας μέσω της εταιρίας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid), που προσφέρεται στις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:

ετήσια κατοχύρωση .eu domain name

ετήσιο πλήρες πακέτο φιλοξενίας (webhosting)

προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates) ώστε οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας, εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν το δικό τους website

Επιπλέον, προκειμένου η προσφορά να αξιοποιηθεί και από τα μέλη που έχουν ήδη website προσφέρεται η δυνατότητα για δωρεάν μεταφορά και φιλοξενία του για ένα έτος.

Μετά το τέλος του πρώτου έτους που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της υπηρεσίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, και με έκπτωση που φτάνει το 40% της τιμής καταλόγου της IpHost. Έτσι, το ποσό ανανέωσης - διατήρησης της υπηρεσίας διαμορφώνεται συνολικά στα 59 ευρώ το χρόνο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Η ανανέωση θα γίνεται απευθείας μεταξύ της IpHost και του μέλους χωρίς ουδεμία εμπλοκή του Επιμελητηρίου.

Το μέλος μπορεί οποτεδήποτε επιθυμεί να καταργήσει την ιστοσελίδα του χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση ή ακόμη και να τη μεταφέρει σε άλλο πάροχο.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 31/12/2014.

Τεχνική Υποστήριξη: 210 5445900, info@iphost.gr