6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος


Ο Παλλακωνικός Σύλλογος στην Κωνσταντινούπολη στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος


Με την συμμετοχή 17 και πλέον χωρών διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος ηλικιών 18-19 και 20+ την 25 , 26 και 27 Οκτωβρίου 2014.

Ο Παλλακωνικός Σύλλογος εκπροσωπήθηκε και έλαβε μέρος στην ανωτέρω αθλητική εκδήλωση με την συμμετοχή των αθλητών μας και μελών της Εθνικής ομάδος, Δούκα Ιωάννη, Λάγγη Παναγιώτη και Μανωλάκο Παναγιώτη.

Οι ανωτέρω αθλητές κατέλαβαν ο μεν Δούκας Ιωάννης την 6η θέση, οι δε Λάγγης Παναγιώτης και Μανωλάκος Παναγιώτης την 2η και 3η θέση.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδος της Ε.Ο.Π.Α. συνόδευσε ο ομοσπονδιακός Προπονητής κος Λάγγης Ιωάννης και από πλευράς Διοίκησης οι κκ. Μαζαράκης Ανδρέας Πρόεδρος, Ιακώβου Χρήστος Αντιπρόεδρος και Κανελλόπουλος Παναγιώτης Γεν. Γραμματέας.

Στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Τουρκία και στην πόλη της Κωνσταντινούπολης και κατά τα προβλεπόμενα διαλείμματα αυτού τα μέλη της Εθνικής Ομάδος (εκ των οποίων κάποια είναι και αθλητικά μέλη του Σωματείου μας) και παράγοντες της Δ/σης αυτής , εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κωνσταντινούπολης στον οποίο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και από τον οποίο έλαβαν τις Πατριαρχικές του Ευχές.

Επισκέφθησαν δε τον Ιερό Ναό του Φαναρίου, το Ιερό Ναό Βλαχερνών και την Εκκλησία της Αγίας Σοφίας η οποία υπήρξε σύμβολο της Πόλης, τόσο κατά τη βυζαντινή όσο και κατά την οθωμανική περίοδο και το Μπλε Τζαμί.