Μουσικός Όμιλος Σπάρτης.Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης μετέβη στην Φιλοθέη προκειμένου να συμμετάσχει στο 13ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού σε συνεργασία με την Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Λυκείου Φιλοθέης, το φιλόμουσο κοινό αποθέωσε κυριολεκτικά τη Μικτή Χορωδία του ΜΟΣ, η οποία παρουσίασε ένα υψηλής τεχνικής πρόγραμμα ξένων και ελλήνων συνθετών. Η άριστη απόδοση των χορωδών σε συνδυασμό με την άρτια ακουστική του χώρου οδήγησαν το κοινό σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα στη διάρκεια της συναυλίας. Οι χορωδοί του Μουσικού Ομίλου, ο κυρίως ο μαέστρος της Νίκος Καριώτης πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έγιναν αποδέκτες επαινετικών σχολίων τόσο από το απλό φιλόμουσο κοινό όσο και από καταξιωμένους μουσικούς που παραβρέθηκαν στο φεστιβάλ. Κατά γενική ομολογία ήταν μια έντονη συγκινησιακά βραδιά για όλους τους χορωδούς μιας και είδαν ότι οι κόποι της εντατικής προετοιμασίας τους απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Επόμενη εκτός συνόρων Λακωνίας εμφάνιση της χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2014 όπου θα συμμετάσχει σε χορωδιακό φεστιβάλ στο Αγρίνιο προσκεκλημένη από την Χορωδία «Ορφέας» Αγρινίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                      Η Γραμματέας

                                               Μαρία Παπαδάκη               Δήμητρα Κατσώλα