Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στη Λακωνία.


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

 

Tο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επίσκεψη στην Λακωνία τού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ. Β’ Αθηνών, Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. & Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής.

Συγκεκριμένα ,

στο Γύθειο είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο και στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη σε καταστήματα της πόλης.

Στη Σπάρτη είχε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιώργο Πουλοκέφαλο.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο στο Δημαρχείο, καθώς και με συλλογικούς φορείς όπως με την Ένωση Αστυνομικών Λακωνίας, το Σύλλογο Πολυτέκνων και με την Επιτροπή κατοίκων Μολάων.

Την ίδια μέρα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε και το απόγευμα παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιττας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Λακωνίας όπου με σημαντική προσέλευση μελών και φίλων του κόμματος, και στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε πολυσήμαντη ομιλία τόσο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όσο και, με την ιδιότητα του φιλολόγου – ιστορικού, για τα επίκαιρα μηνύματα της Αρχαίας Σπάρτης, σε μια ομιλία που ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε.

Τέλος το βράδυ ο κ. Γεωργιάδης παρέστη στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας.

Στην επίσκεψη και στις συναντήσεις τού βουλευτή στη Λακωνία τον κ.Γεωργιάδη συνόδευαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Λακωνίας και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ.Δημήτριος Μπεσής.

 

 

 

πηγή : Γραφείο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Λακωνίας

 

 

 

To Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 16208 φορές  (Εως 19/3/2011, 11:30 πμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).