Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας- Π.Υ Σπάρτης


ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην άσφαλτο: Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Σπάρτης

Δείτε το επίσημο δελτίο της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 

Χθες 5.10.2014 το απόγευμα, στο 27,6 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μία (1) 47χρονη ημεδαπή και ένας 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ. επιβατηγό όχημα (ΤΑΞΙ) που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μία 72χρονη ημεδαπή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 60χρονου, της 47χρονης και του 22χρονου, καθώς και ο τραυματισμός του 61χρονου και της 72χρονης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

--------------------------

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr, πρόκειται για τα τρία μέλη μιας τετραμελούς οικογένειας από τον Άγιο Δημήτριο Ζάρακος του Δήμου Ευρώτα. Από την σύγκρουση νεκροί είναι ο πατέρας 60 ετών, η σύζυγος 47 ετών και ο γιός τους 22 ετών.

--------------------------

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού στο ίδιο σημείο της Ε.Ο λίγο αργότερα.

Χθες 5.10.2014 το βράδυ, στο 27,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης -Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

---------------------

Δείτε το επίσημο δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης

- Χθες και περί ώρα 16:24 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για παροχή βοηθείας λόγω τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε στο 27,6 χλμ. της Ε.Ο. Τρίπολης - Σπάρτης, όταν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έντεκα (11) πυροσβέστες με πέντε (5) οχήματα από την Π.Υ. Σπάρτης και την Π.Υ. Τρίπολης, οι οποίοι με τη χρήση της διασωστικής σειράς ανέσυραν από το ίδιο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βαριά τραυματισμένο τον Λ.Π. ετών 60, και νεκρούς την Μ.Α., ετών 48 και τον Λ.Δ., ετών 22.

Οι ανωτέρω παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

- Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, επίσης, χθες και περί ώρα 23:13 στο 27,5 χλμ. της Ε.Ο. Τρίπολης - Σπάρτης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα εξετράπη και ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του, Μ.Μ., ετών 55.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τρεις (3) πυροσβέστες με ένα (1) όχημα. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Ο  Διοικητής

Κωνσταντίνος Ν. Γιαννόπουλος

Πύραρχος