Κέντρο Πρόληψης ΔΙΑΥΛΟΣ


Η επιστημονική ομάδα του «Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΔΙΑΥΛΟΣ Ν. Λακωνίας» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, ενημερώνει για τις επιστημονικές δράσεις που έχει προγραμματίσει προς υλοποίηση για τον Οκτώβριο 2014.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.30 μ.μ. σε συνεργασία με την Β/βάθμια Εκπαίδευση και τον Δ/ντή του ΓΕΛ Καστορείου κ. Περγαντή Νικόλαο, θα πραγματοποιηθεί βραχεία βιωματική παρέμβαση με θέμα: «Εφηβεία και Αυτοεκτίμηση» στους μαθητές και των τριών τάξεων του ΓΕΛ Καστορείου. Συντονίστριες της εν λόγω δράσης θα είναι οι κυρίες Γκουντούνα Ασπασία και Καργάκου Κατερίνα, Κοινωνικοί Λειτουργοί.    

Θα πραγματοποιηθεί και την φετινή σχολική χρονιά ο 4ος κύκλος του τριήμερου βιωματικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς  με τίτλο: «Ενίσχυση του ρόλου του εκπαιδευτικού στη διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα». Το Σεμινάριο,  συνδιοργανώνει ο Δίαυλος με τον κ. Γκλίνο Γεώργιο, Κοινωνικό Λειτουργό και Προϊστάμενο του ΚΕΕΔΥ Λακωνίας, το οποίο θα υλοποιηθεί στον χώρο συνεδριάσεων του Κέντρου Πρόληψης με εκπαιδευτές-συντονιστές τους κα Παπαδοπούλου Ιωάννα-Ψυχολόγο, κα Γκουντούνα Ασπασία-Κοινωνική Λειτουργό, κ. Γκλίνο Γεώργιο-Κοινωνικό Λειτουργό κατά τις ημερομηνίες: 20/10, 22/10 & 29/10 και ώρες: 5:00-8:00μ.μ.