1ο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σπάρτης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εδώ και τέσσερα  χρόνια, η Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα εμείς οι νέες και οι νέοι,  βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και της πολιτικής των Μνημονίων. Η πολιτική της συγκυβέρνησης έχει ως σκοπό την  ισοπέδωση και την διάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος,  προκαλώντας τεράστια ανασφάλεια στους νέους και τις νέες σχετικά με το μέλλον μας.

Ως Νεολαία Σύριζα Σπάρτης απευθύνουμε ένα ενωτικό κάλεσμα στους συνομήλικους μας που βιώνουν την ανεργία και τη μετανάστευση, την απόγνωση και την ανασφάλεια, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σπάρτης την Παρασκευή 3/10/2014 στο Πάρκο του Ο.Τ.Ε.

Κάνουμε ένα κάλεσμα σε οργανωμένη πάλη ενάντια στις κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές που μας θέλουν χαμένη γενιά. Για να δείξουμε ότι υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος να σκεφτόμαστε, να συζητάμε και να διασκεδάζουμε, κόντρα στην κατάθλιψη και την εξαθλίωση, πέρα από τα μνημόνια και το φασισμό.

Πρόγραμμα: Παρασκευή 3 Οκτώβρη 2014

19:00 Έναρξη

20:00 Εκδήλωση-Συζήτηση : Η παιδεία στο στόχαστρο: «Οι ανάγκες και τα όνειρά μας πάνω από τα κέρδη τους»

Ομιλητές : Δημοσθένης Παπασταμόπουλος (καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά)

Γιάννης Θηβαίος (Κ.Σ Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ) 

21:00  Συναυλία με τους PROPABANDA και τους KaZooR

Παράλληλα θα γίνει συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο-Ιατρείο Σπάρτης και θα μαζεύονται και σχολικά είδη για την Αλληλεγγύη για όλους στα πλαίσια της καμπάνιας Παιδεία για όλους!

Στο δρόμο της ανατροπής, σμιλεύουμε το μέλλον μας!

Νεολαία Σύριζα Σπάρτης