Επιμελητήριο Λακωνίας.


Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνει τη συμμετοχή Λακωνικών επιχειρήσεων στην 6η Πανελλήνια Έκθεση προϊόντων, εμπορίου, τουρισμού, εξοπλισμού επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών και κατοικίας «Κορινθία  2014».

Η έκθεση θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου  2014, στο 15ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο Βέλο Κορινθίας, στο χώρο της επιχείρησης «ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ», πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ.

Στον Εκθεσιακό χώρο θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό στούντιο που θα φιλοξενήσει υπεύθυνους επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων  για τη παραχώρηση συνεντεύξεων, σχετικά με την προβολή των περιπτέρων τους. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας. 

Οι στόχοι της έκθεσης είναι: Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας, η προώθηση των προϊόντων  σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών, η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών, η γνωριμία και η επικοινωνία  όλων των επιχειρηματιών  της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών

Ενδεικτικά αναφέρουμε  τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών  που καλύπτονται από την Έκθεση: τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων, τουρισμός, υπηρεσίες γενικά, ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού - αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός, παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 19/09/2014 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2733022008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στην αρχική σελίδα του Επιμελητηρίου www.lcci.gr και στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 17 κ. Ισίδωρο Τσαπάρα.