ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ 2011 : Δηλώσεις συμμετοχής.


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΚΡΟΚΕΑΤΩΝ

ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Πρόεδρος Δ.Σ.: Αντώνης Παυλάκος

 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ 2011


                Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών ιδρύθηκε το 1972. Αυτή τη στιγμή απαριθμεί 170 περίπου μέλη και οι δράσεις του είναι πολυάριθμες και πολύμορφες.

     Περιλαμβάνει την Φιλαρμονική Κροκεών, με τμήματα μπάντας και μπαντίνας, τμήματα πιάνου και κιθάρας, και χορευτικά τμήματα όλων των ηλικιών.

     Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις αποτελούν τον βασικό πυρήνα παρουσίασης του έργου του Συλλόγου, ενώ κατά την διάρκεια του χρόνου λαμβάνουν χώρα πολλά δρώμενα στην μικρή μας πόλη.

Ένα παλιό τοπικό έθιμο του χωριού μας που πλέον αποτελεί θεσμό, το Καρναβάλι Κροκεών, φέτος κλείνει τα 50 του χρόνια και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κροκεών υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Δήμου Ευρώτα.

Παρά την οικονομική κρίση το Κροκεάτικο Καρναβάλι αντιστέκεται,  και μας καλεί να το επισκεφθούμε παραμερίζοντας για λίγο προβλήματα και σκοτούρες.

Στην παρέλασή μας απολαμβάνουμε αναπαραστάσεις τοπικών κοινωνικών φαινομένων από την παράδοση και την σύγχρονη ζωή, διακωμώδηση του τρόπου ζωής των Ελλήνων αλλά και του πολιτικού έργου των αρχόντων μας.

Οι καρναβαλιστές συγκεντρώνονται με αυτοσχέδια άρματα φτάνοντας στην πλατεία. Οι εμπνεύσεις τους, το αστείρευτο κέφι και η συμμετοχή μικρών και μεγάλων αποτελούν το βασικό συστατικό της επιτυχίας του Κροκεάτικου Καρναβαλιού και το καθιστούν μοναδική εμπειρία.

Φέτος ευελπιστούμε τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα καλύτερα και  η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγαλύτερη.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γλεντήσουμε όλοι μαζί και αυτήν την απόκρια στο όμορφο χωριό μας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 2735071318