Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - 11/9/2014


O αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Μολάων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού των σχολείων της Δ/Βαθμιας εκπαίδευσης στη πόλη των Μολάων, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου & ΕΠΑ.Λ. Μολάων στον προαύλιο χώρο του ΓΕΛ από τον Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο Πετρολέκα και τους εφημερίους π. Στυλιανό Κότσαλη και Παναγιώτη Λεοντακιανάκη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μονεμβασίας κ.Κων/νος Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων και αρκετοί γονείς μαθητών.

Χαιρετισμούς κατά την τελετή απηύθυναν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας μεταφέροντας το μήνυμα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ.Ευσταθίου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μαυρομιχάλης ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη.

Στη συνέχεια διανεμήθηκαν τα βιβλία στους μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γονείς και τους επισκέπτες του σχολείου προσφέροντάς τους γλυκίσματα και αναψυκτικά.


 φωτογραφίες : Μιχάλης Καρούνης, τον οποίο και ευχαριστούμε.