ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ

 

Ο Λάκης Χαλκιάς με τη Φιλαρμονική Κροκεών - Μεγάλες μουσικές στιγμές στις Κροκεές.

 Η Πλατεία των Κροκεών «βούλιαξε» την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στη συναυλία με τίτλο «Μαλαματένια λόγια…»

Πλήθος κόσμου απ΄ όλη τη Λακωνία, έσπευσε να απολαύσει αυτή τη μοναδική εκδήλωση και να χειροκροτήσει θερμά τους συντελεστές της, 40 Καλλιτέχνες επί σκηνής εκ των οποίων 35 παιδιά της φιλαρμονικής Κροκεών.

Ο Λάκης Χαλκιάς ένας αληθινός μύθος, μια «μεγάλη» φωνή, αντιμετώπισε τα παιδιά  επαγγελματικά, τα εμψύχωσε, τα επαίνεσε και χάρισε στο κοινό μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η Φιλαρμονική Κροκεών σε ένα δύσκολο εγχείρημα έκλεψε τις εντυπώσεις και σηματοδότησε μια νέα εποχή.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Λάκη Χαλκιά για την μεγάλη τιμή που μας έκανε.

Ιδιαίτερα ευχαριστήσουμε τον Αρχιμουσικό μας Μαρίνο Καριοφύλλη και τα παιδιά της φιλαρμονικής μας για τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, τις θυσίες τους, το πείσμα και την αγάπη τους, που οδήγησαν σ΄ αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε και τους εκλεκτούς μουσικούς που πλαισίωσαν αυτή την εκδήλωση: την Αθηνά Κοκκόλη και τον Πάνο Μπούσαλη στο τραγούδι, το Νίκο Ανεμοδουριώτη στο μπουζούκι, τον Χαράλαμπο Γούλα στην κιθάρα, τον Κώστα Κατσέτο στο πιάνο, τον Πέτρο Κατσούλη στο μπάσο και το Νίκο Σταματάκο στα τύμπανα.

Να ευχαριστήσουμε τους γονείς που στήριξαν και υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε και τους καταστηματάρχες τις πλατείας μας που έκαναν το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό μας για την ολόθερμη ανταπόκρισή του και το ζεστό και παρατεταμένο του χειροκρότημα. Αυτό το χειροκρότημα ήταν και η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την έκβαση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος. Στόχος μας ήταν απ΄ την αρχή να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας έμψυχο υλικό και να παρουσιάσουμε εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Μας χαροποίησαν ιδιαίτερα οι προτάσεις που «έπεσαν» και οι πόρτες που «άνοιξαν» μετά το πέρας της εκδήλωσης. Δεσμευόμαστε να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Σας παραθέτουμε απόσπασμα της συνέντευξης του μεγάλου καλλιτέχνη Λάκη Χαλκιά λίγο μετά την εκδήλωση.

«Στα τόσα χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισα επαγγελματικά νέα παιδιά, πολύ νέα παιδιά. Εδώ βλέπεις ότι αν τα αντιμετωπίζεις σωστά και σοβαρά σε αντιμετωπίζουν κι αυτά ακριβώς με το ίδιο αίσθημα και με την ίδια στάση και βγήκε μια συναυλία φοβερή και επαγγελματική…

    …να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Κροκεών, τη Φιλαρμονική, τον Πρόεδρο, το Δ.Σ., όλους όσους βοήθησαν  και το φίλο το Μαρίνο ο οποίος κάνει θείο έργο με τα παιδιά…».

                                               

                                                                   Το Δ.Σ.