ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ


Ο Λάκης Χαλκιάς με τη Φιλαρμονική Κροκεών σε συναυλία με τίτλο

«Μαλαματένια λόγια...»

Με ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα - που περιλαμβάνει μια σειρά από δημοφιλή κι αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών Γιάννη Μαρκόπουλου και Χρήστου Λεοντή - ο  διακεκριμένος λαϊκός τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς και τα παιδιά της Φιλαρμονικής  Κροκεών θα συναντηθούν  για ένα μουσικό ταξίδι, σε ενορχήστρωση διδασκαλία και διεύθυνση του αρχιμουσικού Μαρίνου Καριοφύλλη, που φέρει τον τίτλο “Μαλαματένια λόγια...”

Συνταξιδιώτες τους σε αυτό το συναυλιακό ταξίδι θα είναι: η Αθηνά Κοκκόλη και ο Πάνος Μπούσαλης στο τραγούδι, ο Νίκος Ανεμοδουριώτης στο μπουζούκι, ο Χαράλαμπος Γούλας στην κιθάρα,  ο Κώστας Κατσέτος στο πιάνο, ο Γιάννης Βούκλιζας στο μπάσο και ο Νίκος Σταματάκος στα τύμπανα.

Ο Λάκης Χαλκιάς θα μας ξεσηκώσει με τραγούδια που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στο μουσικό στερέωμα της πατρίδας μας. Από το  “Δάσκαλο” και τη “Φάμπρικα” ως το “Ζαβαρακατρανέμια” και τα “Μαλαματένια λόγια”, ο μουσικός ορίζοντας του Λάκη διαθέτει πολλά  αγαπημένα ακούσματα που έχουν τη δύναμη να συγκινούν.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κροκεάτη μουσικού Γιάννη Βενιζελάκου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, στις 9:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία  Κροκεών.