Ενορία Τσεραμιού


Εκδρομή Ενορίας Τσεραμιού στην Κωνσταντινούπολη


Η πολυπόθητη και ονειρεμένη εκδρομή της ενορίας του Τσεραμιού στη βασιλεύουσα των πόλεων, στην όμορφη και μαγευτική Κωνσταντινούπολη, έλαβε σάρκα και οστά από τις 30 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου 2014!

Οι ενορίτες του Τσεραμιού, μαζί με φίλους και γνωστούς και με επικεφαλής τον εφημέριό τους π. Παναγιώτη Λάτση, αναχώρησαν το πρωί της 30ης Ιουνίου με ιδιαίτερη συγκίνηση αρχικά για την πόλη της Καβάλας και τις υπέροχες ομορφιές της και στη συνέχεια για την Κωνσταντινούπολη.

Τι να περιγράψει κανείς για αυτή την όμορφη εμπειρία ζωής;! Το πρόγραμμα πλούσιο και γεμάτο όπως του έπρεπε, μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε και να επισκεφθούμε αφ’ ενός μεν και ασφαλώς την Αγιά Σοφιά, αφ’ ετέρου δε πάρα πολλούς τόπους και μνημεία μιας αλλοτινής εποχής!

Η ημέρα της επιστροφής μας στην πατρίδα και την όμορφη Θεσσαλονίκη, μας βρίσκει όλους φορτισμένους με αξέχαστες μνήμες και απέραντα συναισθήματα, για τα οποία αφ’ ενός μεν δοξολογούμε το Θεό, αφ’ ετέρου δε ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας που επέτρεψε και έδωσε την ευλογία του ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτή την υπέροχη και αλησμόνητη εκδρομή.

Eνορία Τσεραμιού

 

 

πηγή Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης