Ποδηλασία


Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Εφήβων – Παίδων – Νεανίδων – Κορασίδων που πραγματοποιείται στο Δήμο Σπάρτης


Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες και όλα είναι έτοιμα για να δοθεί η εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας δρόμου εφήβων - παίδων - νεανίδων - κορασίδων.

Η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ θα αναμετρηθούν σε ένα καυτό τριήμερο για αναδειχτούν τελικά οι πρωταθλητές Ελλάδας.

45 σύλλογοι, 139 ποδηλάτες, 52 συνοδοί θα δώσουν το παρόν στο εναρκτήριο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης την Παρασκευή 4/7/2014 στις 4μμ στο δρόμο Σπάρτης - Γερακίου από το χωριό Αφισσού έως την Πλατάνα.

Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μετρά από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από 4 μμ έως περίπου στις 7μμ, και καλό θα ήταν οι οδηγοί να ακολουθήσουν παρακαμπτήριες οδούς. Εξάλλου θα υπάρχουν στη αγωνιστική διαδρομή άνδρες της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το Σάββατο 5/7/2014 στις 5 μμ θα ακολουθήση ο αγώνας αντοχής παίδων-νεανίδων-κορασίδων με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Γκοριτσά με τους πρώτους αθλητές να αναμένεται να τερματίσουν περίπου στις 7 μμ, και θα ολοκληρωθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την Κυριακή 6/7/2014 με ώρα έναρξης 9πμ με εκκίνηση και τερματισμό και πάλι την πλατεία της Γκοριτσάς.

Η αγωνιστική διαδρομή 43χιλ. θα έχει πορεία προς τα χωριά ΓΚΟΡΙΤΣΑ-ΚΕΦΑΛΑ-ΣΚΟΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΑ-ΑΦΙΣΣΟΥ-ΧΡΥΣΑΦΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την στήριξη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης.