Επετειακοί Σκοπευτικοί Αγώνες στη Μάνη


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι επετειακοί σκοπευτικοί αγώνες στο σκοπευτήριο του Πύργου Διρού την 26, 27 & 28.6.2014, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της 188ης Επετείου της Μάχης του Διρού, τους οποίους διοργάνωσε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Μάνης «ΤΟ ΤΑΙΝΑΡΟ» από κοινού με την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, το Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου και τον Αθλητικό Όμιλο Μάνης «Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, και στους οποίους έλαβαν μέρος αθλητές από σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.

Η νεάνιδα ΧΙΟΥ Παναγιώτα αθλήτρια του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης αναδείχθηκε δύο φορές χρυσή, μία στο αεροβόλο πιστόλι και μία στο sport πιστόλι.

Οι ΑΝΔΡΕΪΚΟΣ Παναγιώτης και ΧΑΝΤΖΑΚΟΣ Παναγιώτης, αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, κατέκτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης Ανδρών.

Επίσης ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης κατέκτησε την 2η θέση στο ομαδικό Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών και στο ομαδικό Αεροβόλων Πιστολίων Ανδρών.