Ρυθμός Νεολαίας 2017


Ρυθμός Νεολαίας 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας», πραγματοποιεί και φέτος την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, τον «Ρυθμό Νεολαίας 2017», στο πάρκο του ΟΤΕ στην Σπάρτη.

Ο Ρυθμός Νεολαίας, αποτελεί το απόλυτο μουσικό event της χρονιάς.

  Φέτος είναι ο 7ος χρόνος διοργάνωσης αυτής της συναυλίας, που πλέον αποτελεί θεσμό. Μια συναυλία που πρωταγωνιστής είναι όλη η νεολαία της Σπάρτης...

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε νέους και νέες, μαθητές και φοιτητές της πόλης μας, αλλά και όλης της νεολαίας του Νομού Λακωνίας. Με βάση τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώνει πάνω από δυόμιση χιλιάδες επισκέπτες που παρακολουθούν και συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά του Νομού, καθώς και στους αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τη συναυλία θα πλαισιώσουν οι αγαπητοί στη νεολαία, KINGS (το χρυσό συγκρότημα του YouTube, με τις εκατομμύρια προβολές), ο SCAL (ο Πασχάλης, η συγκλονιστική φωνή που όλοι αγαπήσατε από το φετινό The Voice), καθώς και χορευτικά σύνολα της πόλης μας, Christinas Dance Studio & Bionergia Fitness Center.
Σημαντικός υποστηρικτής του «Ρυθμός Νεολαίας 2017» και το New York College.

Τη φετινή εκδήλωση στηρίζει το «Φεστιβάλ Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη 2017» με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβρη, στο Πάρκο ΟΤΕ και στο κτήμα Νερόμυλος.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΜΥΡΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΤΣΕΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΡΒΥΡΗ ΝΤΙΝΑ

==========================