Κέντρο Υγείας Αρεόπολης


Εκδήλωση "Προληπτικής Ιατρικής" στη Μάνη, Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πλησιάζοντας και φέτος στην ετήσια συνάντηση με την πρόληψη, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης ανανεώνει το ραντεβού και δηλώνει εκ νέου υπερήφανος διοργανωτής της τέταρτης κατά σειρά Εκδήλωσης "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" στη Μάνη, στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Τοπική Αυτοδιοίκηση & Πρόληψη».

Μετά το εναρκτήριο λάκτισμα του Ιουνίου του 2011, επιτύχαμε την ευρεία διάδοση του μηνύματος της αξίας της Πρόληψης και γινόμαστε κοινωνοί της εξέλιξης και της αποδοχής από τους χρήστες υπηρεσιών υγείας.

Η μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, υποδηλώνει την αδιαφιλονίκητη αναγνώριση της προσφοράς κατά τις εργασίες της εκδήλωσης, παρά τη δυσανάλογα σύντομη διάρκειά της.

Κλιμάκιο καταξιωμένων ιατρών θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Σκοπός η δωρεάν παροχή

ιατρικών εξετάσεων - συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας.

Οι ειδικότητες των ιατρών είναι: Καρδιολογία, Πνευμονολογία, Ορθοπαιδική, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Παιδιατρική, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Χειρουργική Μαστού, Ουρολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Παθολογία, Αλλεργιολογία, Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.

Προσκαλούμε τους πολίτες της Μάνης να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 και ώρα 08:00 - 15:30. Για την εξυπηρέτηση του συνόλου των προσερχόμενων πολιτών, παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να προσέλθει στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας για δήλωση συμμετοχής.

Εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση του μοναδικού Υγειονομικού Σταθμού της σαγηνευτικής αυτής γωνιάς της Γηραιάς Ηπείρου. Οδεύουμε προς την καθιέρωση της Εκδήλωσης "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" δίνοντας έμφαση όχι στον επετειακό της χαρακτήρα, αλλά στην αποτύπωση της αξίας της πρόληψης στη συνείδηση των πολιτών.

Η απροσποίητη ικανοποίηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.
                                                            Με εκτίμηση,

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

 

Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης