Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης


    Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουνίου 2014 από τον Σκοπευτικό Όμιλό Σπάρτης στο σκοπευτήριο του στη Σελλασία Λακωνίας Πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες Κυπέλου Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ), στους οποίους συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.

      Στην Α΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΚΟΣ Παναγιώτης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης με δεύτερο τον ΔΡΟΥΚΑ Κωνσταντίνο του Ομίλου Φίλων Κυνηγετικών Όπλων και τρίτο τον ΠΕΡΡΑ Γεώργιο του ΒΑΡΔΑΣ Χανίων.

     Στην Β΄ Κατηγορία  πρώτος αναδείχθηκε ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, με δεύτερο τον ΒΟΡΒΗ Δημήτριο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΒΛΑΧΟ Ευάγγελο του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας.

     Στην Γ΄ Κατηγορία  πρώτος αναδείχθηκε ο ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Χαράλαμπος του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας, με δεύτερο τον ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΚΟ Γεώργιο  και τρίτο τον ΜΗΝΑΚΑΚΗ Κωνσταντίνο αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης. 

      Στην κατηγορία των Εφήβων πρώτος αναδείχτηκε ο ΤΣΟΠΕΛΑΣ Αθανάσιος του Αετού Αλεποχωρίου με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Χρήστο και τρίτο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ, Παναγιώτη αθλητές  του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης. 

       Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου.