Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ


Νικόλαρος : «Συνεχίζει ο Δ. Γιαννακόπουλος στη Σπάρτη»

9/6/2014

Μεγάλη είναι η απογοήτευση στην Σπάρτη από τον τρόπο που χάθηκε η άνοδος στη Γ’ Εθνική στο παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου.

Ο στόχος δεν επετεύχθη, καθώς η ομάδα δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, με τη διοίκηση των Σπαρτιατών όμως να μη το βάζει κάτω.

«Η ομάδα ήταν άτυχη γιατί συνολικά στο παιχνίδι έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος το Κιβέρι με δύο γκολ έφτασε στην ανατροπή. Στην ισοφάριση οι παίκτες μας δέχθηκαν ένα ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία και δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν σωστά, με συνέπεια να δεχθούμε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο διαιτητής έπρεπε να είχε σφυρίξει τη λήξη προτού μπει το γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στα τελευταία λεπτά μας έβαλε στην περιοχή μας με πολλά αμφισβητούμενα φάουλ.
Είναι φανερό πως ορισμένοι παίκτες δεν βοήθησαν και υπάρχει απογοήτευση γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» στο Αργος», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Νικόλαρος στο «Νότοσπορ».

Σε ερώτηση για την επόμενη μέρα της Σπάρτης και αν είναι διατεθειμένος ο χρηματοδότης της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα της περιοχής του, σημείωσε: «Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος και πικραμένος γιατί οι κόποι όλης της χρονιάς χάθηκαν μέσα σε δύο λεπτά. Αυτή την εβδομάδα θα έχω συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε τι έφταιξε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Όμως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να στηρίζει την Α.Ε. Σπάρτης αφού δεν ήρθε στην ομάδα μόνο για ένα χρόνο. Είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, όμως θα αλλάξουν πολλά και η ομάδα θα μπει σε σωστές βάσεις».

πηγή : onsports.gr