Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθη ένα άτομο για παράνομο τυχερό παιχνίδι στη Σκάλα Λακωνίας

Συνελήφθη, στις 19.5.2014 το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ένας (1) 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα-καφετέρια με προσφορά υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής, η οποία αναζητείται, κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί ένα (1) παιγνιομηχάνημα, που ήταν πρόσφορο για διενέργεια τυχερού παιχνιδιού, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -20,50- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού, ενώ συνελήφθη και μία (1) 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

και

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή στη Σπάρτη

Συνελήφθη, στις 20.5.2014 το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, μία (1) 26χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα - υπεραγορά διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ανωτέρω, το τελευταίο πενθήμερο, είχε αφαιρέσει άλλες δυο φορές προϊόντα από το ίδιο κατάστημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.