Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος


Θρίαμβος του Σπαρτιατικού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας.

Πρωταθλήτρια ομάδα ο Σπαρτιατικός.

Απόλυτα κυρίαρχοι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας αναδείχτηκαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού στους έφηβους και παίδες, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στις 25,26,27 Απριλίου 2014.

Στους έφηβους ο Αντωνόπουλος Τάσος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο ατομικό πουρσουιτ και στα 1000μ. ατομικής χρονομέτρησης. Ο Χαλκιόπουλος Μιχάλης ήρθε 2ος στα αγωνίσματα 200μ ταχύτητας, 1000μ ατομικής χρονομέτρησης και κειριν, ενώ ο Ζέγκλης Νίκος 3ος στους πόντους και ο Παπαστάθης Κώστας 3ος στο ατομικό πουρσουιτ.

Επίσης η ομάδα του Σπαρτιατικού αναδείχτηκε 2η καλύτερη ομάδα στο ομαδικό σπριντ με τους Χαλκιόπουλο Μιχάλη, Αντωνόπουλο Τάσο και Παπαδόγιαννη Σπύρο και 3η ομάδα στο ομαδικό πουρσουιτ με τους Παπαστάθη Κώστα, Αντωνόπουλο Τάσο, Ζέγκλη Νίκο, Χαλκιόπουλο Μιχάλη, Παπαδόγιαννη Σπύρο.

Στους παίδες πρωταθλητής Ελλάδας ο Δημητρόπουλος Βασίλης στα 500μ ατομικής χρονομέτρησης και 200μ ταχύτητας και ο Χριστάκος Δημήτρης 2ος στα 500μ ατομικής χρονομέτρησης, στο ατομικό πουρσουιτ, στα 200μ ταχύτητας και στους πόντους.

Επίσης πρωταθλήτρια ομάδα  στους παίδες στο ομαδικό σπριντ με τους Δημητρόπουλο Βασίλη και Χριστάκο Δημήτρη.

Ο προπονητής του Σπαρτιατικού Γιαννιώσης Βασίλης μετά το τέλος των αγώνων δήλωσε " Είμαι ικανοποιημένος και δικαιωμένος από τους αθλητές μας. Ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας μετά από μια δύσκολη και σκληρή προετοιμασία. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας γιατί ακολουθούν και άλλοι σημαντικοί αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους συνεργάτες μου Βορβή Χρήστο και Καρούνο Παναγιώτη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και  όσους μας υποστηρίζουν και βρίσκονται κοντά στο σύλλογο".