ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας Νέας Δημοκρατίας


Με πρωτοβουλία της ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας και σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8-4-2014 συνάντηση εργασίας στη Σπάρτη με θέμα “Σημαντικές αλλαγές και ρυθμίσεις στο επάγγελμα του αγρότη”.


Τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε κ. Κυριάκος Διαμαντάκος. Παρέστησαν τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας, εκπρόσωποι και μέλη αγροτικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς και αγρότες απ' όλο το νομό.

Βασικός εισηγητής στη συζήτηση ήταν ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ κ. Γεώργιος Ανέστης. Παρόντες ήταν ο Δ/ντής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Βασίλειος Χριστοδουλάκης, καθώς και ο υπεύθυνος του Τομέα σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος και μέλος της Π.Ε κ. Δημήτριος Σιάχος.

Η συζήτηση διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες και δόθηκαν απαντήσεις σε όλο το φάσμα των ερωτημάτων των συμμετεχόντων.

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει για άλλη μια φορά το συνεχές ενδιαφέρον και τη μεγάλη σημασία που δίνει, πρώτα και πάνω απ' όλα στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Η ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται ακάματα προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης, αλλά και της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της χώρας μας και της Λακωνίας ειδικότερα.