3ο SPARTA ALL STAR GAME


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3ο Sparta All Star Game από το Τ.Ο.Δ.Α.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3ο Sparta All Star Game 2014 το οποίο έλαβε χώρα στις 8 Απριλίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Σπάρτης.

Η πρωτοβουλία του συλλόγου φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία, με τους φίλαθλους της πόλης να γεμίζουν ασφυκτικά τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Οι φοιτητές του Τμήματος απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι ικανοί να διοργανώνουν με αρτιότητα σημαντικές εκδηλώσεις , εφαρμόζοντας στην πράξη τη θεωρητική γνώση που αποκτούν με τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Αντιπρύτανης Αθανάσιος Κριεμάδης και ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Γεωργιάδης ενώ στο ημίχρονο έγινε βράβευση χορηγού από τον Επίκουρο Καθηγητή, ιδρυτή και πρωτεργάτη των προηγουμένων All Star Game καθηγητή Παναγιώτη Αλεξόπουλο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης η All Star ομάδα του Τ.Ο.Δ.Α. επικράτησε με 65-63 της All Star ομάδας των επίλεκτων της Σπάρτης μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Τον τίτλο του MVP του αγώνα κατέκτησε δίκαιωματικά ο Χάρης Κοντός χάρης της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών του σε κρίσιμα σημεία από την ομάδα των νικητών.