ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2014


Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΟΣ ΖΩΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr - η ηλεκτρονική εφημερίδα της ΛΑΚΩΝΙΑΣ 

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2014» ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΓΥΡΟΣ ΖΩΗΣ».

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ο «Γύρος της πόλης» έχει εξελιχθεί στην μεγάλη αθλητική γιορτή της Σπάρτης και σηματοδοτεί κάθε Άνοιξη το πέρασμα σε μια φάση εξωστρέφειας με το άνοιγμα μικρών και μεγάλων σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, ως διοργανωτής φορέας του αγώνα, δίνει τα τελευταία χρόνια στον «Γύρο της πόλης» ένα κεντρικό σύνθημα με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των παιδιών τα οποία επεξεργάζονται την κεντρική ιδέα μέσα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση ζωγραφικής.

Όπως κάθε χρόνο τα έργα των παιδιών θα δώσουν «χρώμα» στον ευρύτερο χώρο της πλατείας όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα στις 11 η ώρα της Κυριακής 13 Απριλίου.

Ο  «Γύρος της Σπάρτης 2014» χαρακτηρίστηκε «Γύρος ζωής» και έχει ως διακριτικό σήμα ένα δρομέα που κρατάει μια καρδιά γιατί ο αγώνας αποτελεί εκκίνηση και πρώτη δράση μιας καμπάνιας που στόχο έχει να διαδώσει την ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Με κεντρικό σύνθημα «Κόκκινο Ζωής – Δώρησε αίμα», ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου προσκαλεί τους Συλλόγους και τους Φορείς του Δήμου να κινητοποιήσουν τα μέλη τους προκειμένου να λάβουν σε σχεδιαζόμενες αιμοληψίες αλλά, κυρίως, να περάσουν δυναμικά την σημασία της συστηματικής αιμοδοσίας. Η Ελλάδα θα υπερκάλυπτε τις ανάγκες της σε αίμα αν το 5% του πληθυσμού έδινε αίμα δυο φορές το χρόνο.

Η καμπάνια «Κόκκινο Ζωής – Δώρησε αίμα» θα τρέξει από τις 13 Απριλίου έως τις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στις 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα προς τιμή του Εθελοντή Αιμοδότη.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους Χορηγούς Επικοινωνίας του Αγώνα που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή η οποία θέλουμε και πρέπει να αφήσει έντονο το αποτύπωμά της στο Δήμο μας.

Πληροφορίες για τον «Γύρο της πόλης» και την Καμπάνια Αιμοδοσίας στο τηλέφωνο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης 27310 29082

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ                                                                             


 "Γύρος της πόλης  2014"

 

O Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, προκηρύσσει, Αγώνα Δρόμου με τίτλο "Γύρος της πόλης – Γύρος Ζωής"         

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στη Σπάρτη.

  1.   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:       Κυριακή  13 Απριλίου    2014
  2.   ΩΡΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00  π.μ.
  3.   ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Οδός Λυκούργου, Ορθίας Αρτέμιδος, Τριακοσίων, Λεωνίδου, Λυκούργου.
  4.   ΑΠΟΣΤΑΣΗ:             3.300μ
  5.   ΑΦΕΤΗΡΙΑ:              Οδός Λυκούργου ,Κεντρική  Πλατεία  Σπάρτης.
  6.   ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:        Οδός Λυκούργου ,Κεντρική  Πλατεία  Σπάρτης.

ΕΠΑΘΛΑ: θα  απονεμηθούν στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας κύπελλο και μετάλλιο, ενώ στον δεύτερο και τρίτο κάθε κατηγορίας  μετάλλιo , από  τον Αθλητικό Οργανισμό   Δήμου  Σπάρτης, και αναμνηστικό δίπλωμα  σε όσους τερματίσουν.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές  και  αθλήτριες  που  ανήκουν  στη  δύναμη  των  σωματείων  και  όσοι  πολίτες  το  επιθυμούν.

Όλοι  πρέπει  να  φέρουν  καρφιτσωμένο  στο  στήθος  το  καρτελάκι  με  το  χρώμα  που  αντιστοιχεί  στην  κατηγορία  τους,  συμπληρωμένο υπεύθυνα  από τους ίδιους,   με  τα  ακριβή  στοιχεία  τους  ευανάγνωστα.  

Τα  καρτελάκια  συμμετοχής  μπορούν  οι  συμμετέχοντες  να  τα  προμηθευτούν    από  τα  γραφεία  του  Αθλητικού Οργανισμού, στην οδό ΔΩΡΙΕΩΝ 11   καθημερινά ,  από  Δευτέρα 7-4-2014 έως  Παρασκευή 11-4-2014  και  ώρες  από τις  09:00   έως  14:00 .

Καρτελάκια  συμμετοχής  θα  δίνονται και την  ημέρα του  αγώνα, ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, δύο ώρες νωρίτερα   στην  Κεντρική Πλατεία, από την Γραμματεία.

ΠΕΡΙΒΟΛΗ: Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αθλητική περιβολή.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας  μία  ώρα  πριν  την  εκκίνηση  του αγώνα. Τα  καρτελάκια θα πρέπει  να  είναι  συμπληρωμένα  και  καρφιτσωμένα  στο  στήθος των συμμετεχόντων.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ:  Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για  το  λόγο  αυτό  θα πρέπει  να  έχουν  εξεταστεί από γιατρό με δική τους φροντίδα.

Με Εξαιρετική Τιμή 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ