Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου.


 

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 6η του Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μέσα σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 6η του Πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 6 Ιανουαρίου 2011 (Ημέρα των Θεοφανείων) στο καφέ-εστιατόριο “Τ'αγνάντι” του Δημητρίου Μιχαλούτσου.

Παρευρέθησαν ο Αιδεσιμότατος Ιωάννης Χαραμής, η αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα κ. Νικολέτα Χρήστου-Μιχαλούτσου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Πανδής μετά της συζύγου του, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γερακίου κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, όλοι οι πρόεδροι των συλλόγων του Γερακίου και πλήθος κόσμου.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον Αιδεσιμότατο, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου κατά το έτος 2010. Επίσης ευχές έδωσαν,  η Αντιδήμαρχος Δήμου Ευρώτα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε σε όλες τις οικογένειες που παρευρέθησαν από ένα αναμνηστικό δώρο, όπως επίσης κέρασε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παριστάμενους και για το τέλος είχε φροντίσει να έρθει ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του και να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια. Κατόπιν διεξήχθη και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα προς ενίσχυση του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε όλα τα μέλη και μη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε χαρούμενη κι ευτυχισμένη χρονιά, όχι άλλα λουκέτα στις επιχειρήσεις αλλά δουλειά!

 

 

 

 

 

 

 

φωτογραφίες : Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου

 

 

 

 

  

Τo Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 17416 φορές  (Εως 25/1/2011, 11:30 μμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).