ΑΕ Σπάρτης


Το δείπνο επιβράβευσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΑΕ Σπάρτης

Οι Κυπελλούχοι Λακωνίας βρέθηκαν στην Αθήνα όπου τους παρέθεσε δείπνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δίνοντάς τους το πριμ των 5000 ευρώ που είχε υποσχεθεί αλλά και το σύνθημα για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο κ. Γιαννακόπουλος από την αρχή της φετινής χρονιάς στηρίζει την ΑΕ Σπάρτης, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, του Κυπέλλου Λακωνίας, έφερε και την πρώτη γερή επιβράβευση για τους Λάκωνες. Ο Δ. Γιαννακόπουλος παρέθεσε στις 11/3/2014 δείπνο στην ομάδα και το τεχνικό τιμ της Σπάρτης, έδωσε το πριμ των 5.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί αμέσως μετά τον τελικό, ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τη συνέχεια.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές πως είναι ικανοποιημένος από τη φετινή τους προσπάθεια, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική και υπογράμμισε πως περιμένει να μεγαλώσουν κι άλλο οι φιλοδοξίες όλων στην ΑΕ Σπάρτης, έτσι ώστε τη νέα χρονιά να βάλουν … πλώρη για την άνοδο στη Football League. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δείπνο έδωσε το «παρών» ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος ενώ όπως ήταν φυσικό, το τρόπαιο του Κυπέλλου είχε την τιμητική του σε όλη τη διάρκεια της όμορφης βραδιάς.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» δεν έκρυψε τη χαρά του τόσο για τη φετινή πορεία της ομάδας όσο και για τη στήριξη που της παρέχει ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αποτελεί εγγύηση. Η ΑΕ Σπάρτης ανεβαίνει επίπεδο και φιλοδοξεί να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του από το περασμένο καλοκαίρι που αποφάσισε να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα της πατρίδας του. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για όλους εμάς που βρίσκεται κοντά μας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες που θα έρθουν».

Πηγή: onsports.gr