Δήμος Ευρώτα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων (φέτα ΠΟΠ, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο), σε δικαιούχους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ευρώτα είναι το κάτωθι:

- Για τους δικαιούχους των Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου, Νιάτων, Κρεμαστής, Απιδιάς Τρίτη 4/3/2014, Άγιος Δημήτριος – Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου

- Για τους δικαιούχους των Τ.Κ. Αλεποχωρίου, Γερακίου, Καλλιθέας, Καρίτσας, Τετάρτη 5/3/2014, Γεράκι – Ξενώνας

- Για τους δικαιούχους των Τ.Κ. Κροκεών, Δαφνίου, Βασιλακίου, Λαγίου Πέμπτη 6/3/2014, Κροκεές– Πνευματικό Κέντρο.

- Για τους δικαιούχους της Δ.Κ. Βλαχιώτη, Τ.Κ. Έλους, Γουβών, Μυρτιάς, Αστερίου, Γλυκόβρυσης, Αγίου Ιωάννη και Δ.Κ. Σκάλας, Τ.Κ Στεφανιάς ,Γράμμουσας, Βρονταμά, Περιστερίου, Λέημονα Παρασκευή 7/3/2014 - Κλειστό Γήπεδο Βλαχιώτη.

Η διανομή θα γίνεται από ειδικά συνεργεία του Δήμου Ευρώτα και θα ξεκινά στις 08:30 το πρωί. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται για να προμηθευτούν τα τρόφιμα με την αστυνομική τους ταυτότητα. Τα τρόφιμα δεν μπορεί να παραλάβει άλλο πρόσωπο, πλην του δικαιούχου, παρά μόνο με επίσημη εξουσιοδότηση.
Επειδή θα διανεμηθούν ευπαθή προϊόντα, που δεν μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου και δε θα υπάρξει δυνατότητα να οριστεί και άλλη μέρα διανομής, παρακαλούνται οι δικαιούχοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους, να προσέλθουν την ημέρα που έχει οριστεί.

ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ