Συγκέντρωση - διαμαρτυρία αγροτών


ΚΑΛΕΣΜΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/02/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 π.μ στο προαύλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μολάων - Πακίων με τα τρακτέρ σας.

Την Τετάρτη 12/02/2014, στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μολάων - Πακίων, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αγανακτισμένων αγροτών οι οποίοι, ύστερα από τη μεγάλη φοροεπιδρομή που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση και με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει ως στόχο την ολική καταστροφή τους και μελλοντικά την αναγκαστική εκποίηση της αγροτικής τους γης, αποφάσισαν κινητοποίηση διαμαρτυρίας η οποία θα ξεκινήσει από το προαύλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΜΟΛΑΩΝ - ΠΑΚΙΩΝ την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. Καλούμε όλους τους αγρότες να παρευρεθούν δυναμικά με τα αγροτικά τους μηχανήματα (τρακτέρ - αγροτικά) όπως επίσης καλούμε σε συστράτευση στον αγώνα μας τους ελεύθερους επαγγελματίες, όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τον καθένα συντοπίτη μας ξεχωριστά

ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ!

Στην συγκέντρωση αποφασίστηκε να γίνει πρόταση προς τη Συντονιστική Επιτροπή του π. Δήμου Ασωπού για την δημιουργία κοινού συντονιστικού οργάνου αγροτών του Δήμου Μονεμβασίας. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει ενημέρωση και κάλεσμα προς όλους τους αγρότες και Συνεταιρισμούς του Δήμου μας για κοινό αγώνα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΟΛΑΩΝ - ΠΑΚΙΩΝ