ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας Νέας Δημοκρατίας


ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας Νέας Δημοκρατίας : H εκδήλωση κοπής της πίτας


Την 8η Φεβρουαρίου 2014 στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Λακωνίας με πάνδημη συμμετοχή των στελεχών του Νομού. Καλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο τέως υπουργός και βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο τέως υπουργός και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο υφυπουργός Άμυνας και Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Βουλευτής Λακωνίας κα. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών και Δικτύων του υπουργείου Μεταφορών κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτριος Μαραβέλιας, ο τέως Βουλευτής Λακωνίας και πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρήγορης Αποστολάκος, η Διοικήτρια του ΓΝΛ κ. Εύη Παπαγεωργίου, το μέλος της πολιτικής επιτροπής κ. Γεωργία Ζαχαράκη και πλήθος μελών και φίλων του κόμματος.

Ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Διαμαντάκος και τα μέλη της ΝΟΔΕ ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική τους παρουσία στην εκδήλωση.

 Η ΝΟΔΕ Λακωνίας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει μαχητικά να διεκδικεί με εξωστρέφεια και αγωνιστική διάθεση για την Ελλάδα και την Λακωνία.