Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας


Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας

 

ΘΕΜΑ: Προσκόμιση τυχόν επιπρόσθετων δικαιολογητικών

α) Προγράμματος Εξισωτικής Αποζημίωσης &

β) Μέτρων 3,4,5 του Άρθρου 68 του καν. 73/2009.

 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ενημερώνει τους παραγωγούς του Νομού μας και της Νήσου Κυθήρων, ότι όσοι εξ αυτών έχουν αιτηθεί του προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης ή τη συμμετοχή τους στα μέτρα 3,4,5 του άρθρου 68 του καν. 73/2009, κατά την υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013, πρέπει να ολοκληρώσουν άμεσα την προσκόμιση τυχόν επιπρόσθετων δικαιολογητικών έως και τις 20/02/2014, στα γραφεία μας στη Σπάρτη, Λεωνίδου 113 και στα κατά τόπους γραφεία μας (Γύθειο, Σκάλα, Μολάοι, Νεάπολη). Οι παραγωγοί της Ν. Κυθήρων μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων.

Επιπλέον τονίζεται ότι οι κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν τόσο στα προαναφερόμενα μέτρα όσο και στο πρόγραμμα Εξισωτικής Αποζημίωσης και έχουν δηλώσει αιγοπρόβατα, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν αντίγραφο του παλαιού και του νέου τύπου μητρώου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων, ενημερωμένα με την ετήσια απογραφή των ζώων που πραγματοποιήθηκε έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2013, με περίοδο κοινοποίησης απογραφικών στοιχείων έως τις 20 Ιανουαρίου 2014 .

Λεπτομέρειες εφαρμογής των Μέτρων της Ειδικής Στήριξης σε εκτέλεση του άρθρου 68 του Καν. (ΕΚ) 73/2009 υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).