7η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα.


7η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα

Για άλλη μια χρονιά οι Λάκωνες παραγωγοί ετοιμάζονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους, βιολογικά  και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά του νομού μας στο Αθηναϊκό κοινό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την 7η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2014, ενώ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον νέων παραγωγών για συμμετοχή στην έκθεση.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, αρωματικά φυτά, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, ψωμί και παξιμάδια, χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό, και πολλά άλλα εκλεκτά προϊόντα από τα περίπτερα των εκθετών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Γιορτή Ελιάς και Λαδιού, με συνδιοργανωτές τους Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού.

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες που δεν έχουν επικοινωνήσει μέχρι σήμερα με την οργανωτική επιτροπή, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλ. 27310 94123 και 6949 981664, διότι τα περίπτερα είναι περιορισμένα.