Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας - Κοινωνική πολιτική


Η Λακωνία Συλλογ-ίστηκε ξανά και ήταν όλοι εκεί

          Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΝΕΦΕΛΗ στις Αιγιές Γυθείου φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη του Ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης.

          Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «Η Λακωνία Συλλογ - ίζεται» από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα. Αδαμαντία Τζανετέα και τους Συλλόγους της Μάνης.

Η προσέλευση ήταν ανώτερη των προσδοκιών. Πλήθος κόσμου από την πόλη του Γυθείου και την ευρύτερη περιοχή της Μάνης έδωσε το παρόν και απέδειξε πως τις δύσκολες τούτος ώρες η Λακωνίας εξακολουθεί να Συλλογ-ίζεται.

          Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αδαμαντία Τζανετέα μίλησαν για την αλληλεγγύη που οφείλουμε όλοι να προσφέρουμε στις κοινωνικές δομές, που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας. Ο Υφυπουργός κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Βουλευτής κα. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στρατηγάκος, η Αντιδήμαρχος κα. Γεωργία Λυροφώνη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κληρικών τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εξέφρασαν την στήριξή τους σε προσπάθειες σαν και αυτή.

          Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος, εξέφρασε τη χαρά του για την πολυπληθή προσέλευση και απένειμε τιμητικό έπαινο στους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετείχαν στη δράση.

          Η χορωδία από το Μουσικό Εργαστήρι, υπό τη Διεύθυνση της κας Χρυσάνθης Μάνδρου, απογείωσε τη βραδιά με μουσικές μελωδίες που ξεσήκωσαν του παρευρισκόμενους.