1ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα - Κυριακή 2/2/2014


Όλα είναι έτοιμα : 1ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα και αγώνας των 8 χλμ.

Η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 8.30 – δυόμιση ώρες δηλαδή πριν την εκκίνηση του αγώνα, και από εκείνη την ώρα θα μπορείτε να προσέλθετε στο Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα, προκειμένου να παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπάκι σας.

Η εκκίνηση και των 2 αγώνων θα είναι κοινή – στις 11.00 ΑΚΡΙΒΩΣ, και για περίπου 5 χλμ. οι δρομείς και των 2 αγώνων θα έχουν κοινή πορεία. Μετά από το 5ο χλμ.οι δρομείς θα ξεχωρίσουν, καθώς αυτοί του αγώνα των 5 χλμ. θα κατευθυνθούν πίσω προς το Περιστέρι για να τερματίσουν, ενώ του Ημιμαραθωνίου θα συνεχίσουν προς Λεήμονα και Έλος προκειμένου να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και με το που τερματίσετε θα πρέπει να επιστρέψετε το τσιπάκι στους υπεύθυνους του αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα, θα παρασχεθεί ΔΩΡΕΑΝ γεύμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιστερίου, για τους δρομείς και τους εθελοντές, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κάτσουν στις ταβέρνες του χωριού προκειμένου να συμπληρώσουν την διατροφή τους.

Αισιοδοξούμε ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχός μας και όλοι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την όμορφη διαδρομή ανάμεσα στα περιβόλια του Ευρώτα, αντικρύζοντας τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα καθόλη την διάρκεια της διαδρομής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αθρώα συμμετοχή σας και ελπίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν στον 1ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα και στον 1ο Αγώνα Διάσχισης Σκάλας 8 χλμ.

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr είναι ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στον 1ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα και στον 1ο Αγώνα Διάσχισης Σκάλας 8 χλμ.