Η συγκέντρωση - διαμαρτυρία αγροτών στο Βλαχιώτη


  Επιτυχημένη η συγκέντρωση - διαμαρτυρία αγροτών στο Βλαχιώτη του Δήμου ΕυρώταΕπιτυχημένη ήταν η συγκέντρωση - διαμαρτυρία αγροτών στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, που οργανώθηκε από την ΠΑΝΛΑΚΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στο VIDEO που ακολουθεί (με συνοπτικά στιγμιότυπα από την συγκέντρωση) ομιλούν (κατά σειρά) : Ο κ. Στέλιος Σαρρής Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εσπεριδοειδών Σκάλας, η κα. Αδαμαντία Τζανετέα Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας, ο κ. Χρήστος Παπαδάκος Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στεφανιάς, ο κ. Θεοφάνης Λάζαρης από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Αμυκλών Σπάρτης "ΛΑΚΩΝΙΑ", ο κ. Αναστάσιος Βλάχος Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Λακωνίας, o κ. Παναγιώτης Μαστρογιαννάκος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ευρώτα και Μέλος Α.Σ.Ε Σκάλας, ο κ. Σταύρος Αραχωβίτης π.Βουλευτής Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ιωάννης Λυριωτάκης Πρόεδρος του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ασωπού και ο κ. Πέτρος Μπλέτας Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Εσπεριδοειδών Αγίου Γεωργίου Σκάλας Λακωνίας SpartaOrange.  

Δείτε σε λίγο Video μεγαλύτερης διάρκειας με όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης

------------

Στην εκδήλωση συναντήσαμε τον κ.  Σταύρο Αραχωβίτη π. Βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του "Ενημέρωση Λακωνία".

Δείτε το VIDEO

===================================

Η ηλεκτρονική εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr διαθέτει προηγμένη τεχνολογική υποδομή και έτσι έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει HD videos (High Definition videos - υψηλής ευκρίνειας videos). Για παλαιότερους υπολογιστές και συνδέσεις χαμηλής ταχύτητας θα υπάρχουν πάντα τα ίδια video σε χαμηλότερη ποιότητα εικόνας ώστε να μπορούν να τα δουν όλοι οι αναγνώστες μας με όποιο εξοπλισμό και αν διαθέτουν.

Δείτε το ίδιο VIDEO για πιο αργές συνδέσεις και υπολογιστές