Σύλλογος Πολυτέκνων Λακεδαίμονος & Επιδαύρου Λιμηράς


 

Ενημέρωση

24/1/2014

Αγαπητοί φίλοι, το 2011-2012 είχαμε κάνει τις αιτήσεις για 2.700 οικογένειες στην Διεύθυνση Γεωργίας, με απόφαση λένε (του Υπουργείου) μας κόψανε τους περισσότερους επειδή είμαστε πλούσιοι.

Το 2012-2013 δώσανε μόνο σε 400 οικογένειες.

Το 2013-2014 δεν δώσανε γιατί είμαστε ακόμα πλουσιότεροι. Το 2013 μας ζητήθηκαν πιστοποιητικά οικογενειακής καταστάσεως, εκκαθαριστικά της εφορίας, υπεύθυνες δηλώσεις, τηλέφωνα, τόπος διαμονής και δισκέτες όλων των οικογενειών, τα καταθέσαμε στην Διεύθυνση Γεωργίας το Μάρτιο του 2013.

Μετά την λήξη της προθεσμίας μας ζητήσανε και την αστυνομική σας ταυτότητα και το γνήσιο της υπογραφής σας πράγμα που ήταν αδύνατο να συγκεντρωθούν τόσες υπογραφές από όλο τον Νομό Λακωνίας, δικαιολογίες ότι δεν στείλαμε τις υπογραφές.

Μετά μας λένε από την Διεύθυνση Γεωργίας ότι θα πάρουν μόνο 70 οικογένειες τρόφιμα. Η απάντηση του Δ.Σ. ήταν καθολική ή ΟΛΟΙ ή ΚΑΝΕΝΑΣ. Αυτή ήταν η απάντηση μας. Σκεφτείτε να δίναμε μόνο σε 70 οικογένειες, θα μας λέγατε ότι κάνουμε διακρίσεις.

Εμείς σαν Δ.Σ. αποφασίσαμε ή ΟΛΟΙ ή ΚΑΝΕΝΑΣ, τους τα χαρίζουμε.

Υ.Γ. Ήμαστε περήφανοι οι πολύτεκνοι και αντέχουμε στις δύσκολες στιγμές και προσπαθούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας όσα κτυπήματα και αν δεχόμαστε.

 

Σύλλογος Πολυτέκνων Λακεδαίμονος & Επιδαύρου Λιμηράς