ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΓΙΟΡTH στον Καραβά.


 

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΓΙΟΡTH στον Καραβά.

 

Μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που στεγάζεται στον Καραβά, από τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.

Με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν το θεατρικό που είχαν ετοιμάσει βασισμένο στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Γουτού γουπατού» και εντυπωσίασαν το κοινό, απήγγειλαν ποιήματα και με τη συνοδεία του αρμονίου τραγούδησαν εορταστικά τραγούδια.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κα. Αικατερίνη Χριστοπούλου, ο Δήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτρης Αποστολάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. κ. Κώστας Κωνσταντινάκος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά κ. Στράτης Σαραντάκος και αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού.

Στο τέλος της εκδήλωσης έκανε την εμφάνισή του ο Άη-Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδία, ενώ παράλληλα είχε στηθεί ένας μπουφές με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι μαθητές του σχολείου.

 

 

 

 

 

To Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 3819 φορές  (Εως 26/12/2010, 10:00 μμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).