Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας - Υποδομές


Ντία Τζανετέα : Έγκριση προγραμματικής σύμβασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο για το έργο "Ανακαίνιση & Βελτίωση του Γηροκομείου Σπάρτης Οι Άγιοι Ανάργυροι" 

21/1/2014

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρεια Πελοποννήσου, του Γηροκομείου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας αναλαμβάνει την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση & Βελτίωση του Γηροκομείου Σπάρτης " Άγιοι Ανάργυροι".

Το έργο περιλαμβάνει ανακαίνιση της υπάρχουσας κατασκευής με αντικατάσταση φθαρμένων υλικών, συντήρηση εγκαταστάσεων, χρωματισμούς,  επισκευή και βελτίωση εσωτερικών χώρων.

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παραπάνω Απόφαση και δήλωσαν ότι " η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύει ότι υποστηρίζει έμπρακτα τις κοινωνικές δομές του τόπου μας που λόγω της κρίσης αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας. Εκτός των μεγάλων έργων υποδομής που υλοποιούνται ήδη στην Λακωνία σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα στον τομέα του πολιτισμού, της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας".