Δήμος Σπάρτης - ΥΠΟΔΟΜΕΣ


   Δυο ουσιαστικά έργα για την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Θεραπνών ξεκινούν με την εγκατάσταση εργολάβων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014, στα Χρύσαφα και τη Γκοριτσά.

   Πρόκειται για τα έργα:

* «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Κεφαλά – Καλλονής – Χρυσάφων – Αγριάνων Δ.Ε. Θεραπνών», αναδόχου Σωτηράκου Πολυζώη και

* «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Γκοριτσάς – Αγίων Αναργύρων Δ.Ε. Θεραπνών», αναδόχου Θεοδωρόπουλου Σταύρου.

   Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος, οι παρεμβάσεις αφορούν ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις αγροτικών οδών και θα υλοποιηθούν μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Ο κ. Αργειτάκος ευχαρίστησε τους αναδόχους των έργων καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης.

   Το συνολικό μήκος των οδών που θα ανακατασκευαστούν στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Κεφαλά – Καλλονής – Χρυσάφων – Αγριάνων Δ.Ε. Θεραπνών», είναι της τάξεως των 3.500 μέτρων περίπου.

   Τα συνολικά μήκη των οδών που θα ανακατασκευαστούν στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Γκοριτσάς – Αγίων Αναργύρων Δ.Ε. Θεραπνών», είναι της τάξεως των 5.200 μέτρων.

   Για τη σπουδαιότητα των έργων μίλησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καραχάλιος και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θεραπνών κ. Γιάννης Ατσάλας.